Το Πορφυρό Ανάκτορο Jacqueline Briskin

ISBN:

Published:

Mass Market Paperback

608 pages


Description

Το Πορφυρό Ανάκτορο  by  Jacqueline Briskin

Το Πορφυρό Ανάκτορο by Jacqueline Briskin
| Mass Market Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 608 pages | ISBN: | 5.21 Mb

Γνωρίστηκαν καθώς το πλοίο τους πλησίαζε τις γαλλικές ακτές. Ο επαναστάτης Στέφαν Στράκοφ επέστρεφε στη Ρωσία από την εξορία. Η Μαρία Αλεξέγιεφ, Ρωσο-αμερικανίδα, πήγαινε στην Αγία Πετρούπολη για να επισκεφθεί τον μακρινό συγγενή της Ιβάν Πάσκεβιτς,MoreΓνωρίστηκαν καθώς το πλοίο τους πλησίαζε τις γαλλικές ακτές.

Ο επαναστάτης Στέφαν Στράκοφ επέστρεφε στη Ρωσία από την εξορία. Η Μαρία Αλεξέγιεφ, Ρωσο-αμερικανίδα, πήγαινε στην Αγία Πετρούπολη για να επισκεφθεί τον μακρινό συγγενή της Ιβάν Πάσκεβιτς, βαθύπλουτο αριστοκράτη και πανίσχυρο σύμβουλο του Τσάρου. Μέχρι το τρένο τους να διασχίσει την Ευρώπη, φτάνοντας στον προορισμό του, είχαν αγαπηθεί για πάντα.Η ζωή στην προεπαναστατική Ρωσία φάνηκε στην αρχή σαν παραμύθι στην όμορφη Μαρία, χάρη στις φροντίδες του Ιβάν.

Ως τη στιγμή που εκείνος της επέβαλε με τη βία των έρωτά του. Το Πορφυρό Ανάκτορο, το καύχημα της Πετρούπολης στην όχθη του Νέβα, θα γινόταν η χρυσή φυλακή της, όπου θα ζούσε πλέον ως ερωμένη κι αργότερα ως σύζυγος του Ιβάν. Και ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μπορούσε να στραφεί για βοήθεια, ο Στέφαν, είχε χαθεί οριστικά από τη ζωή της...Όταν όμως ξεσπάει ο πόλεμος και στη συνέχεια η Οκτωβριανή Επανάσταση, οι δρόμοι τους συναντιούνται ξανά.

Καθώς η Ρωσία φλέγεται, η Μαρία, ο Στέφαν κι ο Ιβάν είναι αναγκασμένοι να στηριχτούν ο ένας στον άλλο για την ίδια την επιβίωσή τους. Και η κοινή πορεία τους θα γίνει μια σκληρή δοκιμασία αγάπης και μίσους, εκδίκησης και συγχώρεσης...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Το Πορφυρό Ανάκτορο":


rembrandtsbistro.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us