Katakan dengan Indah Eury Athena

ISBN:

Published:

Paperback


Description

Katakan dengan Indah  by  Eury Athena

Katakan dengan Indah by Eury Athena
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | | ISBN: | 8.52 Mb

Qaireen Hafiya menjadi gadis nakal dan suka memberontak gara-gara kurang mendapat kasih sayang daripada ibu bapanya. Sebagai ketua The Girls ada reputasi dan ego diri yang perlu dijaga.Saat hidup dirasakan sudah tidak bermakna lagi, Amir HaikalMoreQaireen Hafiya menjadi gadis nakal dan suka memberontak gara-gara kurang mendapat kasih sayang daripada ibu bapanya.

Sebagai ketua The Girls ada reputasi dan ego diri yang perlu dijaga.Saat hidup dirasakan sudah tidak bermakna lagi, Amir Haikal muncul memberi ‘perisa baru dalam hidupnya.“Berapa banyak yang kau tahu tentang aku?”“Banyak. Cukup untuk buat kau jatuh cinta pada aku.”Keyakinan, tingkah laku serta cheesy lines Amir memberi harapan baru pada Qaireen yang tidak percaya pada cinta.Seperti andaian Amir, Qaireen akhirnya jatuh cinta pada Amir.

Namun, Qaireen tidak pernah berpeluang meluahkan rasa hatinya. Bahagia yang diharapkan tidak bertahan lama. Dia kehilangan Amir. Perniagaan mama dan papanya pula muflis sehingga memaksa mereka sekeluarga berpindah ke Sarawak dan memulakan kehidupan baharu.“Tunggu aku lapan tahun.

Tak! Tunggu aku lagi lima tahun! Aku akan belajar sungguh-sungguh, cari kerja yang bagus. Dan aku akan kahwin dengan kau dengan gaji pertama aku!”Janji Amir menjadikan dia separuh nanar dan dia hidup bersama kenangannya. Lapan tahun berlalu. Qaireen kembali semula ke Semenanjung Malaysia bersama dendam yang perlu dilunaskan.

Namun, Haykarl Affandy yang ditemuinya menjadi ‘pengganggu yang terlalu menarik untuk diabaikan. Bersama Haykarl, satu demi satu rahsia serta persoalan berkenaan dirinya mula terungkai“Mencintai seseorang dan dalam masa yang sama terpaksa membenci orang tersebut bukanlah suatu perkara yang mudah dilaksanakan….”



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Katakan dengan Indah":


rembrandtsbistro.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us