Schoten om middernacht (Arendsoog #34) P. Nowee

ISBN: 9789020832822

Published: 1975

Hardcover

159 pages


Description

Schoten om middernacht (Arendsoog #34)  by  P. Nowee

Schoten om middernacht (Arendsoog #34) by P. Nowee
1975 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 159 pages | ISBN: 9789020832822 | 8.25 Mb

Mining Valley wordt opgeschrikt door de komst van de beruchte Texas Devil. Hij zet de boel flink op stelten en lijkt uit te zijn op een confrontatie met Bob Stanhope, wiens bijnaam hij niet kent. Als hij echter hardhandig kennis heeft gemaakt metMoreMining Valley wordt opgeschrikt door de komst van de beruchte Texas Devil. Hij zet de boel flink op stelten en lijkt uit te zijn op een confrontatie met Bob Stanhope, wiens bijnaam hij niet kent.

Als hij echter hardhandig kennis heeft gemaakt met hem, vergeet hij die nooit meer! Onze vrienden ontdekken dat Texas Devil is ingehuurd om Arendsoog om zeep te helpen. Maar waarom wil een groep gewetenloze schurken Arendsoog weg hebben?Texas Devil weet te ontsnappen na een aanslag op zijn leven, duidelijk bedoelt om te voorkomen dat hij door zou slaan. Nu wordt duidelijk dat de erg dikke Mister Brick een vuile rol speelt in deze geschiedenis.

In de daaropvolgende periode brandt een Ranch af en wordt een kudde helemaal afgeslacht, maar wat is het doel van deze gruwelijke misdaden? En wie is de mysterieuze leider, die Brick en zijn mannen hun opdrachten geeft? Mr. Jays wil maar wat graag dat Arendsoog denkt dat het zijn schoonzoon Bornwell is, en alle bewijzen duiden daar ook op. Maar is Bornwell wel de schuldige?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Schoten om middernacht (Arendsoog #34)":


rembrandtsbistro.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us