Efterskalv (A-gruppen, #9) Arne Dahl

ISBN: 9789170015175

Published:

Paperback

395 pages


Description

Efterskalv (A-gruppen, #9)  by  Arne Dahl

Efterskalv (A-gruppen, #9) by Arne Dahl
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 395 pages | ISBN: 9789170015175 | 8.14 Mb

Vad skulle hända om terrorismen faktiskt kom till Sverige? Hur skulle vi - polisen, medierna, allmänheten - reagera? Det är frågor som ställs på sin spets i Arne Dahls nionde kriminalroman, Efterskalv.År 2005. Augusti. Terrorismen har kommit tillMoreVad skulle hända om terrorismen faktiskt kom till Sverige? Hur skulle vi - polisen, medierna, allmänheten - reagera? Det är frågor som ställs på sin spets i Arne Dahls nionde kriminalroman, Efterskalv.År 2005.

Augusti. Terrorismen har kommit till Sverige. Det är i alla fall så det verkar när en tunnelbanevagn sprängs i Stockholm och människor dör. Det blir ett pådrag som inte liknar någonting annat i landets historia. När dessutom en terrorgrupp som visar sig bestå av invandrargrabbar tar på sig dådet tycks det glasklart att det finns aktiva terroristceller i det allt mera trängda Skandinavien.Men smällen har efterskalv, många efterskalv, och med på ett hörn i den stora utredningen finns Rikskriminalpolisens speciella enhet för våldsbrott av internationell art, mer känd som A-gruppen.

Chefen Kerstin Holm och hennes manskap känner illavarslande vibrationer på andra håll än de har väntat sig.Var och en satsar A-gruppens medlemmar hårt på sitt jobb – men finns det en gräns för hur inblandad i brott man kan bli? Hur förändras man i kontakt med brottslingarna? Vad återstår av känslan för vanligt, hederligt liv, det man är satt att bevaka, när man dygnet runt enbart konfronteras med dess fiender?

Hur förhärdad får man bli, och var bottnar sedan ens lojaliteter?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Efterskalv (A-gruppen, #9)":


rembrandtsbistro.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us